אבל עם כל הכבוד ליצרנים, לצרכנים יש רגשות מעורבים לגבי מחשבים לבישים כמו Google Glass. יותר ויותר צרכנים מביעים דאגה מחדירה של מדינות וחברות מסחריות לפרטיותם, וכמעט שני שליש מסך כל הצרכנים בארה"ב ובבריטניה השיבו לסקר שערכה חברת מחשוב הענן Rackspace שיש להסדיר את המחשבים הלבישים בחוק. אחד מכל חמישה הציע לאסור אותם בחוק כליל.
פוסטר מייעץ למותגים שרוצים להיכנס לשוק המחשבים הלבישים להצטוות למותגים שכבר זכו לאמון הציבור – ולגופו. לאפל, למשל, הוא מציע לחבור למותג השעונים רולקס או למותג התיקים אלסטופלסט. "הדרך הכי קלה להגיע לגוף הצרכן", אומר פוסטר, "היא פשוט לקנות את דרכך לשם באמצעות מותג ביניים".
רוהיט טלוור, מייסד קבוצת החשיבה הלונדונית Fast Future, טוען שהבעיה עם זיווג שכזה תהיה בהסתרת המותג הטכנולוגי. "ככל שהטכנולוגיה תהיה יותר לבישה ויומיומית, כך מטבע הדברים המותג יבלע במכשיר". כדי להימנע מכך, טלוור מציע שני כלים לשמירה על ייחודיות המותג בעולם הטכנולוגיה הלבישה: ראשית, יש לשמור על נוכחות מתמדת בשוק האפליקציות למוצר שלך, כך שגם אם המוצר עצמו "יבלע" בעגיל – מותג החברה עדיין יהיה בולט כתמיד באפליקציה שמפעילה את העגיל הממוחשב.